arkkitehtisuunnittelu

JOUSTAVA JA YKSILÖLLINEN SUUNNITTELU

Kotisivuillamme olevat talomallimme tarjoavat hyviä ideoita ja monesti asiakkaalla onkin jo luoksemme tullessaan hyvä käsitys tulevan talonsa designista ja tilaohjelmasta. Tällöin nopeasti toteutettava luonnossuunnittelupalvelumme on oikea ratkaisu.

Joskus taas arkkitehtipalvelun käyttäminen on lopputuloksen kannalta hyvin perusteltua talon haastavan muotokielen, rakennuspaikan tai sen maasto-olosuhteiden vuoksi.

Sinulle parhaiten sopiva suunnittelupalvelu selviää ensimmäisessä yhteisessä tapaamisessamme.

Luonnossuunnittelu

Kotisivuillamme ja suunnittelugalleriassamme olevista taloistamme teemme toiveittesi pohjalta sinulle yksilöidyn ratkaisun. Saat talostasi luonnokset (pohja-, julkisivu- ja leikkauspiirros), 3D-mallinnuksia sekä virtuaalimallin, jonka avulla näet talosi eri suunnista sekä pääset kulkemaan talon sisällä.

Luonnossuunnittelu on edullinen ja nopea tapa yksilöllisen talon suunnitelemiseksi. Luonnossuunnittelusta annamme aina kiinteän aikataulun ja hinnan.

Arkkitehtisuunnittelu

Yhdessä arkkitehtimme kanssa syntyy toiveittesi mukainen, sinun rakennuspaikalle ja sen maasto-olosuhteisiin suunniteltu täysin yksilöllinen talo. Arkkitehtisuunnittelu etenee selkein vaihein, suunnittelun kustannukset pysyvät kohtuullisina ja sovittu aikataulu pitää.

Arkkitehtisuunnittelu etenee käsittäen seuraavat vaiheet:

  • Arkkitehdin tapaaminen ja keskustelu suunnittelun lähtökohdista
  • Tonttikäynti yhdessä arkkitehdin kanssa
  • Alustava luonnos
  • Jatkoluonnos
  • Pääpiirustukset rakennuslupahakemusta varten

Työvaiheet esitellään sinulle yhteisissä tapaamisissa ja vasta sinulta tulleiden kommenttien jälkeen edetään seuraavaan vaiheeseen. 

Arkkitehtisuunnittelusta annamme aina kiinteän aikataulun ja hinnan.

KERRO KAVERILLE TÄSTÄ MALLISTA

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.